[Logo] VUE Users Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Groups] Back to home page 
[Login] Login 
If this is your first visit to the new VUE forums, you can login using the same username and password you currently use on VUE's website. If you need an account, please create one through VUE's website. If you have problems, please contact us via the contact form on http://vue.tufts.edu
VUE not loading saved maps  XML
Forum Index » Technical Problems and Bug Reports
Author Message
Andrew Foster


Joined: 08/08/2008 11:36:13
Messages: 1
Offline

I have taken the installer and it just contains a JAR. I run the jar then start to create a simple map. It saves but when I select load nothing happens. Plus data entered in the object inspector is not remebered.

Do you know what my problem is or is this just a very early build

Regards

Andy Foster
Designer evaluating VUE for Oxford University
Quan Nguyen Anh


Joined: 08/08/2008 11:36:13
Messages: 1
Offline

I've got same problem

VUE also fire exception when you save

It seem that if you don't use 'flag' and 'shield' shape this will not happen
Peter Wilkins


Joined: 08/08/2008 11:36:13
Messages: 41
Offline

We appreciate you taking the time to inform us of problems that you have. It helps us make VUE better.

We have identified problems in saving the "shield" shape in the 1.5 Beta builds. We are working on a fix and plan to release it as part of the 1.5 Final release.

As for the exception, it would be helpful to us if you could reproduce the problem and copy the entire log that includes the exception message. Sent the log to me. Thank you.

Regards,
Peter Wilkins
peter.wilkins (at) tufts.edu
 
Forum Index » Technical Problems and Bug Reports
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team