[Logo] VUE Users Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Groups] Back to home page 
[Login] Login 
If this is your first visit to the new VUE forums, you can login using the same username and password you currently use on VUE's website. If you need an account, please create one through VUE's website. If you have problems, please contact us via the contact form on http://vue.tufts.edu
Zotero failing to Send and Add to Map  XML
Forum Index » Technical Problems and Bug Reports
Author Message
Jon Goldberg-Hiller


Joined: 03/14/2010 20:07:46
Messages: 2
Offline

I am using Zotero 2.03, Vue 3, on FF3.6 in both Windows and Snow Leopard. Plugin works and shows me an empty map. Java loads. I can manually drag items from Zotero to the map. However, when I right click and choose either "send to Vue" or "send to Vue and Add to Map" nothing happens. The Screencast shows a box labeled "Content" but this never appears on my systems.

I am new to Vue and wondering if I am doing something wrong. I'd appreciate any pointers to help me get going by using these features.

Thanks.
Mike Korcynski

[Avatar]

Joined: 08/08/2008 11:36:13
Messages: 749
Offline

John,

If you go to the windows menu on VUE and open the window called Datasets, under Content, do you see a list with your Zotero Collections?

-Mike
Jon Goldberg-Hiller


Joined: 03/14/2010 20:07:46
Messages: 2
Offline

Mike:

I can open Content and find datasets manually as you have suggested. Datasets is empty. I tried sending a small Zotero collection and a small group library to Vue by right clicking and, again, nothing happened, either with the window open or when it was closed.

There seems to be no automatic link between Zotero and Vue.

Thanks for your help. If you have other suggestions, please let me know.

JON
J. R.


Joined: 11/20/2010 06:34:23
Messages: 1
Offline

Hi,
I have the same problem.
Using: Latest VEU plugin, FF 3.6.12, Zotero 2.0.9

When I right click and choose "send to Vue / and Add to Map" nothing happens.
Any suggestions to solve this problem?

Thanks
Jordi
Wyld Brane


Joined: 01/15/2010 16:52:54
Messages: 1
Offline

I have this problem as well. (VUE 3.0.2, FF 3.6.13, Zotero 2.1b2, Win7x64, Java6u23)

"Send to VUE" does nothing, nor can I manually drag zotero items to the map.

For what it's worth, my Zotero data directory is in a non-standard location.

Update: After some testing, I find the following errors in my FF Error Console:

After selecting "Start VUE" I get:

When I close the tab with the VUE applet:

Another time I got this error, though I don't know exactly what triggered it:
-WB

This message was edited 1 time. Last update was at 12/17/2010 15:58:58

Guilherme Torri


Joined: 09/18/2010 03:33:10
Messages: 5
Offline

I also have this problem. (WinXP 32, Java (build 1.6.0_14-b08), Firefox 3.6.13, Zotero 2.0.9, VUEplugin 3.0.2)
Except that once it managed to "Send to VUE and add to map". It opened the Content Window and I could select the tags I wanted.
But I am not able to reproduce it... The Content Window doesn't come up.

Apart from that I have to run the FF in full screen, otherwise the applet starts to look weird.
Like a fractal, the screen splits into 2 and if i try to center the map it splits again...
If I drag some nodes and save the map I can open it on the standalone VUE. It looks more stable this way.

Is there any other way to just dump a Zotero collection to a map, an then process it on the standalone VUE?

If you have any idea to solve this issues. Please let us know...
Thanks.

This message was edited 3 times. Last update was at 01/12/2011 10:39:30

 
Forum Index » Technical Problems and Bug Reports
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team