[Logo] VUE Users Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Groups] Back to home page 
[Login] Login 
If this is your first visit to the new VUE forums, you can login using the same username and password you currently use on VUE's website. If you need an account, please create one through VUE's website. If you have problems, please contact us via the contact form on http://vue.tufts.edu
Help with forum features  XML
Forum Index » General Discussion
Author Message
Stephen Streng


Joined: 02/18/2010 11:37:55
Messages: 13
Offline

Hi,

Is there a help file for using the features of the Forum interface? I've been trying to figure out how to use the Img button to place an inline image in the message, but I don't see any instructions anywhere.

Thanks!

Stephen
Mike Korcynski

[Avatar]

Joined: 08/08/2008 11:36:13
Messages: 749
Offline

Stephen,

We don't have any help set up, you could try over here: http://jforum.net/doc not sure what they have for docs but it may help

-Mike
Walaed Quhill


Joined: 04/07/2011 18:00:36
Messages: 1
Offline



Like this?

If so use the following


Remove the Xs

Alternatively, you can click the Img button once at begining, this should insert [img] and then click it again after inserting the URL and this should close the img tag.

This message was edited 3 times. Last update was at 04/07/2011 18:12:56

chanrida kim


Joined: 04/08/2011 07:23:54
Messages: 6
Location: Thailand
Offline

If you need some helps, i can go to help and try my best to do it.
Jack Anderson


Joined: 04/28/2011 07:46:40
Messages: 1
Offline

Hi all,
Thank u very much for ur help

This message was edited 1 time. Last update was at 04/28/2011 08:21:09

 
Forum Index » General Discussion
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team